Zonă centrală

Raport calitate/preţ

47.6 metri pătraţi

Finisaje interioare

Apartament o cameră 47.6 mp2 - PREŢ 86200 EURO

Apartament cu o cameră


Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

  • Vă propunem spre achiziție apartamente cu 1 cameră şi 2 camere situate în zona Copou într-un complex rezidențial de lux de, excelent poziționat, în zonă Super Copou, la doar câteva minute de punctele mari de interes(Piață Unirii, Palas, Bd.Independenței, etc)

 

  • Proiectul este situat în zona Copou, una dintre cele mai accesibile zone și una dintre cele mai dorite zone de către clienți, foarte aproape de zona Centrală, cu acces facil la mijloacele de transport în comun, este un proiect rezidențial exclusivist, cu finisaje de lux ce se încadrează la cele mai înalte standarde.

 

  • Apartamentele sunt gândite pentru a satisface până și pe cei mai pretențioși dintre noi, cu suprafețe generoase, compartimentari moderne și funcționale.

 

  • Imobilul este rezistent la un grad seismic ridicat, regimul de înălțime fiind de P+4 cu lift de ultimă generație, construcția este din cadre de beton armat și cărămidă, zidăria fiind din cărămidă inclusiv la interior, izolație termică și fonică, tencuieli decorative, părți comune placate cu granit, lumini ambientale de exterior.

 

  • Finisajele sunt de cea mai înaltă calitate, fiecare apartament beneficiază de centrală termică proprie, centrale prin condensatie, uși de intrare și interioare din lemn masiv, tâmplărie exterioară cu geam termopan cu șapte camere și 3 foi de sticlă, balcoane tip terasă cu sticlă securizată, gresie și faianță din import, piatră naturală în băi și holuri.

 

  • Plata se poate face cash. Comisionul este 0%!

 

  • Pentru detalii suplimentare și programarea unei vizionări contactați consilierul nostru imobiliar, dl. Bogdan NISTOR
    Tel: 0748.205.171

Bugetul reprezintă principalul criteriu de selectare a ofertei de apartament o cameră de vânzare în Iaşi, însă în alegerea viitoarei noaste locuinţe mai ţinem cont şi de amplasare, suprafaţa, accesibilitate, data construcţiei şi facilităţi. Alături de specialiştii noştri am elaborat o analiză asupra implicaţiilor aduse de renunţare la unele aspecte ce susţin preţul de vânzare al apartamentelor de o cameră:

1. Dacă am renunţa la poziţionare
Dincolo de accesibilitate, alegerea unui apartament de o cameră aflate la vânzare într-o zonă centrală va reduce din riscurile unei scăderi a valorii locuinţei în cazul fluctuatilor pieţei imobiliare, vă sfătuiesc specialiştii. Nu uitaţi că o poziţionare izolată va creşte şi costurile de deplasare spre puncta de acces, fapt ce ar putea limita din eficienţa investiţiei într-un apartament de o cameră cu un preţ redus de vânzare.

2. Dacă am renunţa la suprafaţă
Nu neapărat suprafaţa, cât o compartimentare neinspirată poate compromite confortul şi amenajarea locuinţei, aşadar în confruntarea ofertelor de apartament de o cameră de vânzare, nu neglijaţi planul acestora. Apartamentele de o cameră aflate la vânzare cu o suprafaţă mai mare, de peste 45mp prezintă avantajul convertirii în apartamente de două camera, prin adăugarea unui perete din sticlă opacă sau a unui corp de mobilier care să împartă încăperea principală.

3. Dacă am renunţa la data construcţiei
Specialiştii au stabilit că principale avantaje ce susţin preţul de vânzare al apartament de o cameră din ansamblurile rezidenţiale noi calitatea contructiei şi a finisajelor, suprafeţele vaste şi gama de facilitate ce le însoţeşte, aceste oferte prezentând însă costuri mai ridicate de achiziţie şi mentenanţă. Apartamentul de o cameră de vânzare în blocurile contruite după 1977 conving prin suprafeţele mari şi amplasarea bună, însă au ca dezavantaje o comunitate eterogenă de vecini şi locurile de parcare limitate. În tot acest timp, apartamentele de o cameră aflate la vânzare în blocuri vechi tentează prin poziţionarea ultracentrală, o arhitectură elegantă, cu o eventuală valoare culturală, însă aduc ca inconveniente suprafaţa modestă, structura de rezistenţă slăbită şi instalaţiile deteriorate.

4. Dacă am renunţa la facilităţi
Desigur paleta de facilităţi lansată de dezvoltatorii imobiliari în ofertele de vânzare ale apartamentelor pot oferi atmosera unei perpetue vacanţe, însă stilul de viaţă alert nu permite pe deplin o astfel de experienţă. Dacă încă puneţi în balanţă acceptarea preţului de vânzare a unei apartament de o cameră ce oferă deschidere spre piscină, spa sau grădină, gândiţi-vă la programul dvs drum şi la cât din timpul liber alegeţi în general să-l petreceţi în propriul cămin. Pentru o persoană activă, ce savurează ieşirile şi excursiile continue, poate ar fi preferabilă orientarea spre ofertele de apartament de o cameră de vânzare în zone ce facilitează conexiunile cu locul de muncă sau alte puncte de interes, ar fi recomandarea noastră.